dissabte, 12 de febrer del 2011

Comunicat de prensa
Presentació Candidat del BLOC a l’Alcaldia de Cocentaina
Enric H. Moltó i Blanes

Divendres a la nit, dia 21 de gener, es presentà el candidat del Bloc a l’alcaldia de Cocentaina. L’acte tingué lloc a l’Escorxador- Casa de la Joventut. Hi van intervindre Josep Jordà, secretari comarcal i regidor a Beniarrés, Dimas Montiel, candidat del BLOC a les Corts Valencianes per la circumscripció d’Alacant per la coalició Compromís (BLOC, Iniciativa, Verds), els quals van precedir la intervenció d’Enric H. Moltó.
D’aquesta intervenció de l’actual regidor de Cocentaina i candidat del BLOC, Enric H. Moltó, després d’haver esmentat la trajectòria dels anteriors regidors durant els darrers 20 anys, podem destacar les línies mestres programàtiques:
- Aportar un projecte de futur concís i estructurat. 
- Ser l’alcalde de tots i totes.
- Que Cocentaina siga, juntament amb les dues poblacions veïnes Muro i Alcoi, la capçalera de la comarca.
- Apostar per la comarcalització i per un paisatge urbà coherent i cohesionat, no dispers i desintegrat; per un nivell alt de la cultura i pel respecte al seu ric patrimoni i tradicions.
- La joventut com un repte clar de futur. El fet que huí estiguem ací, a la Casa de la Joventut, és tota una declaració de principis.
- Treballar  per una educació de qualitat amb bones instal·lacions i integrades en el poble i gratuïta. Per això estem arreplegant firmes per a presentar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per aconseguir la plena escolartizació de zero a tres anys.
- Un esport participatiu però també amb bons nivells competitius.
- I sobretot, i per damunt de tot, fer de la política un instrument bàsic i elemental de participació i eficàcia.
 Per acabar, Enric H.Moltó va recordar que aquesta tasca no es pot dur a terme sols. És per això que va encoratjar i animar a formar un equip capaç de dur a terme aquest renovat projecte. Els homes i dones que formaran la candidatura que encapçala, com sempre, será la que treballarà en el projecte.
Enric H. Moltó també destacà que el BLOC és un partit que escolta la gent i arreplega  les seues propostes i preocupacions i animà als simpatitzants i militants que el poble perceba més i millor el nostre programa. Cal arribar a més gent, mes fort i més clar. Cal aconseguir major representació, la máxima possible.
Va convidar a tots i totes a ser protagonistes actius del canvi que s’ha de produir, amb les següents paraules: ” Amb il·lusió, amb fermesa, amb coratge. No tingueu cap dubte ni por. No estem sols. Demostrem que es pot fer política, tan necessària encara que alguns no voldrien, d’altra manera, propera a la gent, participativa, activa, sense embuts ni enganys. Són necessaris altres polítics, diferents, i altra política. Perquè som com la gent, com vosaltres, com tu”.
L’acte comptà amb l’actuació del cantautor socarrat  Andreu Valor que escalfà i animà l’ambient de les prop de 75 persones que hi van assistir.